Hasan Cavit Karslı Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Hasan Cavit Karslı Seçim Sonuçları

Hasan Cavit Karslı Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde BBP Sakarya Karapürçek belediye başkan adayı olan Hasan Cavit Karslı isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:22

31 Mart seçimlerinde BBP Sakarya Karapürçek belediye başkan adayı olan Hasan Cavit Karslı isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Sakarya Karapürçek ilçesinde toplam 5 aday ile yarışan Hasan Cavit Karslı isimli BBP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde BBP Sakarya Karapürçek adayı Hasan Cavit Karslı kimdir? BBP Sakarya Karapürçek adayı Hasan Cavit Karslı yüzde kaç oy aldı?

Hasan Cavit Karslı Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde BBP Sakarya Karapürçek belediye başkan adayı olarak gösterilen Hasan Cavit Karslı Karapürçek ilçesinde % 44,74 oranında oy almıştır. Karapürçek ilçesinde % 44,74 oranında oy olan Hasan Cavit Karslı adlı BBP adayı toplamda 3.733 adet oy sayısına ulaştı.

Hasan Cavit Karslı Kimdir?

Hasan Cavit Karslı Seçim Sonuçları

Hasan Cavit Karslı, 1956 yılında Karapürçek ilçesine bağlı Ahmediye Mahallesi'nde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Karapürçek ilçesinde tamamladı.Vatani görevini tamamladıktan sonra iş hayatına atılarak ticaretle uğraşmaya başladı.
1993-1996-1999 yılları arasında Doğru Yol Partisi Karapürçek ilçe başkanlığı ve Doğru Yol Partisi il genel meclis üyeliği 1 dönem daimi encümenliği DYP Marmara bölge temsilciliği, meclis görevinde bulundu. Karslı, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Sakarya Karapürçek ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Hasan Cavit Karslı Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement