Hassa'da depremde hayvanlarını kaybedenlere 3 bin 42 adet küçükbaş hayvan dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Hassa'da depremde hayvanlarını kaybedenlere 3 bin 42 adet küçükbaş hayvan dağıtıldı

Hassa\'da depremde hayvanlarını kaybedenlere 3 bin 42 adet küçükbaş hayvan dağıtıldı

Hatay'ın Hassa ilçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gönderilen 3 bin 42 adet küçükbaş hayvan, depremde hayvanlarını kaybeden vatandaşlara dağıtıldı. Dağıtım programına Kaymakam Osman Acar ile İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu da katıldı. Vatandaşlara, depremde ne kadar küçükbaş kaybettilerse o kadar hayvanın teslim edildiği belirtildi. Hayvanlarını teslim alan depremzede vatandaşlar, büyük bir mağduriyetlerinin giderildiğini belirterek katkısı olan herkese teşekkür etti.

16.06.2023 12:32

Hatay'ın Hassa ilçesinde depremde hayvanlarını kaybeden vatandaşlara 3 bin 42 adet küçükbaş dağıtıldı.

Hatay'ın Hassa ilçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından gönderilen 3 bin 42 adet küçükbaş hayvan, depremde hayvanlarını kaybeden vatandaşlara dağıtıldı. Dağıtım programına Kaymakam Osman Acar ile İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu da katıldı. Vatandaşlara, depremde ne kadar küçükbaş kaybettilerse o kadar hayvanın teslim edildiği belirtildi.

Kaymakam Osman Acar da hayvanları sahiplerine tek tek teslim etti. Hayvanlarını teslim alan depremzede vatandaşlar, büyük bir mağduriyetlerinin giderildiğini belirterek katkısı olan herkese teşekkür etti. - HATAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hassa'da depremde hayvanlarını kaybedenlere 3 bin 42 adet küçükbaş hayvan dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement