Kartal'da Hastaneye Silahlı Baskın Olayında 4 Zanlı Tutuklandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kartal'da Hastaneye Silahlı Baskın Olayında 4 Zanlı Tutuklandı

10.02.2017 04:08  Güncelleme: 09:19

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik binasının içinde duvarlara silahla ateş açılması olayıyla ilgili yürütülen soruşturmada 4 zanlı tutuklandı.

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimlik binasının içinde 26 Ocak'ta duvarlara silahla ateş açılması olayıyla ilgili gözaltına alınan F.E., B.Ö., S.B., ve B.D. çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.

TUTUKLANMALARI TALEBİYLE MAHKEMEYE SEVK EDİLDİLER

Emniyetteki işlemlerinin ardından Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edilen E.Ç., F.E., B.Ö., S.B. ve B.D. Anadolu Örgütlü, Kaçakçılık ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu savcısına ifade verdi. 5 şüpheli savcılıkta verdiği ifadelerinin ardından "Suç örgütlerinin isimlerini kullanarak tehditte bulunmak", "Birden fazla kişi ile silahla tehdit", "Kamu kurumu faaliyetini cebir veya tehdit kullanarak engellemek" ve "Kamu malına zarar verme" suçlarından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edildi.

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Nöbetçi Anadolu 4. Sulh ceza Hakimliği şüphelilerden E.Ç.'nin adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar vererek, diğer 4 şüphelinin ise "Silahla tehdit" ve "Kamu malına zarar verme" suçlarından tutuklanmalarına hükmetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kartal'da Hastaneye Silahlı Baskın Olayında 4 Zanlı Tutuklandı - Son Dakika


Advertisement