Hatay'da Coplu, Kelepçeli Çete Çökertildi - Son Dakika
Güncel

Hatay'da Coplu, Kelepçeli Çete Çökertildi

Hatay\'da Coplu, Kelepçeli Çete Çökertildi

Hatay'da silah, cop ve kelepçe kullanarak zorla çek ve senet tahsilatı yapan çete çökertildi.

29.09.2011 17:12

Hatay'da silah, cop ve kelepçe kullanarak zorla çek ve senet tahsilatı yapan çete çökertildi. Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Adem Yazar, 1 yıldır süren soruşturmanın ardından gerçekleştirilen operasyonlarda 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve örgüte üye olmak' iddiasıyla gözaltına alınan 85 kişiden 25'inin tutuklandığını açıkladı.

Başsavcı Adem Yazar, yaptığı yazılı açıklamada, çete kurup, zorla çek ve senet tahsilatı yapan kişilere yönelik sürdürülen soruşturmada Hatay Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü'nün gerçekleştirdiği operasyonda 85 şüpheliningözaltına alındığını, bu kişilerin işyeri, ev ve araçlarında yapılan aramalarda çek ve senetler, 8 ruhsatsız tabanca, 8 ruhsatsız av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca, cop, kelepçe, kama, bıçak ve çok sayıda mermi ve fişek, uyuşturucu hap ve esrar ele geçirildiğini bildirdi.

Açıklamada, sorgulaması yapılan şüphelilerden 25'inin tutuklandığı, devam eden operasyonlarda 14 kişinin daha gözaltına alındığını ve soruşturmanın devam ettiği ifade edildi. - Hatay/ Antakya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hatay'da Coplu, Kelepçeli Çete Çökertildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement