Yanan alanlar fidan dikimine hazırlanıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yanan alanlar fidan dikimine hazırlanıyor

14.10.2020 11:37  Güncelleme: 12:21

Hatay'ın Belen, İskenderun ve Arsuz ilçelerindeki orman yangınında zarar gören alanların ağaçlandırılabilmesi için temizlik çalışması başlatıldı.

Hatay'ın Belen, İskenderun ve Arsuz ilçelerindeki orman yangınında zarar gören alanların ağaçlandırılabilmesi için temizlik çalışması başlatıldı.

İskenderun Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, 9 Ekim'de çıkan ve 10 Ekim'de kontrol altına alınan, soğutma çalışmalarının da tamamlandığı yangının ardından, bölgenin ağaçlandırılması öncesi temizlik gerçekleştirdi.

İş makineleriyle yanan bölgelerdeki kalıntıları temizleyen ekipler, toprağı da hazır hale getiriyor.

Çalışmaların tamamlanmasıyla bölge, fidan dikimine hazır olacak.

Belen, İskenderun ve Arsuz ilçelerinde çıkan orman yangınlarına ilişkin soruşturma kapsamında 2 kişi tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yanan alanlar fidan dikimine hazırlanıyor - Son Dakika


Advertisement