Havza OSB Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyeti Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika
Güncel

Havza OSB Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyeti Toplantısı Gerçekleştirildi

Havza OSB Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyeti Toplantısı Gerçekleştirildi

Samsun Valisi Orhan Tavlı başkanlığında Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyeti Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda yer tahsisleri, yeni yer tahsisi talepleri, doğal gaz arzı, devam eden yatırımların durumu ve diğer gündem maddeleri görüşüldü. Toplantı sonrası Tavlı ve beraberindekiler, Havza OSB'de üretim yapan bir firmayı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

22.03.2024 18:35  Güncelleme: 18:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Havza Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Samsun Valisi Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirildi.

Havza OSB idari binasındaki toplantıya Samsun Vali Yardımcısı Şevket Cinbir, Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Havza Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Hasbi Altuntaş katıldı.

Toplantıda yer tahsisleri, yeni yer tahsisi talepleri, Havza OSB'ye doğal gaz arzı, devam eden yatırımların durumu, alan genişletme çalışmaları ve diğer gündem maddeleri görüşüldü.

Toplantı sonrası Tavlı ve beraberindekiler, Havza OSB'de üretim yapan bir firmayı gezerek firma yetkilileri Orhan ve Oğuzhan Memiş'ten çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Havza OSB Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyeti Toplantısı Gerçekleştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement