´Hayır´ Diyen Chp'liye Dayak! - Son Dakika
Güncel

´Hayır´ Diyen Chp'liye Dayak!

´Hayır´ Diyen Chp\'liye Dayak!

Giresun CHP İlçe Yöneticisi Sipahi'den, AK Parti'li Belediye Başkanı'nın Yakını Hakkında Şok Suçlama

09.09.2010 22:39  Güncelleme: 00:11

Giresun'un Piraziz İlçesi'nde, pazar günü yapılacak referandumda 'Hayır' oyu kullanacağını belirten CHP ilçe yöneticisi Cemal Sipahi, Belediye Başkanı AK Parti'li Hasan Şenel'in bir yakını tarafından dövüldüğünü iddia ederek, sevcılığa suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusunda bulunduktan sonra konuyla ilgili açıklamada bulunan CMD+BOMD-BOHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Cemal Sipahi, bugün öğle saatlerinde Belediye Başkanı Hasan Şenel'in akrabası olan Beşir Aygün'le karşılaştığını belirterek, şunları anlattı:

"Aygün ile bayramlaşırken 'Bayram hayırlara vesile olsun' dedim. Çok sinirlendi, 'Sen de mi hayır diyorsun' diyerek benimle tartışmaya başladı. Bir süre sonra tartışmaya Piraziz Belediye Başkanı Hasan Şenel de karıştı. Referandum ile ilgili konuşurken birden Aygün, kolumdan tutarak bana vurmaya başladı. Ne olduğunu anlamadım. Ben yakını tarafından darp ediliyorum, ancak Belediye Başkanı Hasan Şenel buna müdahale etmiyor. Buna çok gücendim."

Giresun'dan Piraziz'e gelerek Siaphi'ye geçmiş olsun dileğinde bulunan CHP Milletvekili Eşref Karaibrahim ise "İlçe yöneticimiz 'Sen nasıl hayır oyu kullanırsın' denilerek darp ediliyor. İşte böyle bir zihniyet işbaşında. Türkiye'yi bölmek için her şeyi yapıyorlar. Bunun peşini bırakmayacağız. İşte AKP zihniyeti" dedi.

CHP İl Başkanı Aykut Gezmiş de bu olayın bayrama gölge düşürdüğünü dile getirerek, "Bayramlar hoşgörünün olduğu günlerdir. Ancak görülüyor ki bir hoşgörüsüzlük yaşanıyor. AKP'li başkanın bir akrabası benim ilçe yönetim kurulu üyeme saldırıyor. Bunun cezasız kalmasını istemiyoruz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ´Hayır´ Diyen Chp'liye Dayak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement