Hayvan Hırsızları Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Hayvan Hırsızları Yakalandı

Hayvan Hırsızları Yakalandı

Bolu’dan Düzce istikametine gelen minibüs, Düzce’nin Kaynaşlı ilçesi D-100 Karayolu üzerinde polis tarafından durdurulmak istendi.

14.07.2015 17:34

Bolu'dan Düzce istikametine gelen minibüs, Düzce'nin Kaynaşlı ilçesi D-100 Karayolu üzerinde polis tarafından durdurulmak istendi. 'Dur' ihtarına uymayan ve polisin üzerine minibüsü süren araçtakiler, minibüsün lastiklerine ateş edilerek durdurulmak istendi. Bu sırada lastiklerden seken bir kurşun nedeniyle sürücü ayağından yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Bolu'da hayvan hırsızlığına karıştığı belirlenen 2 kişinin 67 ZD 435 plakalı minibüs ile Düzce'ye doğru kaçtığı bildirildi. Bunun üzerine harekete geçen polis ekipleri, Bolu Dağı'nda aracı takibe başladı. Araçtaki şahıslar polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayarak polislerin üzerine aracını sürerek yollarına devam ettiler. Polis ekipleri aracı durdurmak için aracın lastiklerine ateş ettiler. Bu sırada lastiklerden seken bir kurşun ise sürücü Ahmet B.'nin ayağına isabet etti. Aracını tesise girerek durduran yaralı sürücü ambulans ile hastaneye sevk edilirken, diğer şahıs İlyas K. ise gözaltına alındı. Olayla ilgili olarak geniş çaplı araştırma başlatıldı. Yaralanan Ahmet B.'nin değişik illerde 14 ayrı hırsızlık suçuna karıştığı ve asker kaçağı olduğu ifade edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hayvan Hırsızları Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement