Hazır Yemekler ve Közlenmişler Ürünler Raflarda - Son Dakika
Güncel

Hazır Yemekler ve Közlenmişler Ürünler Raflarda

Hazır Yemekler ve Közlenmişler Ürünler Raflarda

Tat hazır yemekler ve közlenmişler ürünleri yeni ambalajlarıyla raflarda!

10.07.2012 14:52

Koç Holding şirketlerinden Tat Konserve Sanayii A.Ş. bünyesinde hizmet veren Tat, Hazır Yemekler ve Közlenmiş ürünlerinin ambalajlarını yeniledi. Tat Hazır Yemek ve Közlenmiş ürünleri, farklı ihtiyaçlara yönelik pratik, sağlıklı ve doğal yemek seçenekleriyle hızlı şehir yaşamında lezzetten vazgeçmeyenlerin favorisi olmaya aday. Közlenmiş Biber, Patlıcan Salatası, Közlenmiş Patlıcan, Fasulye Pilaki, Barbunya Pilaki, Yaprak Sarma, Etli Kuru Fasulye ve Patlican Kızartma'dan oluşan seri, bitkisel sıvı yağ kullanılarak oluşturulan içeriğiyle tüketicilere servise hazır yemek alternatifleri sunuyor. Yeni ambalajlarıyla görsel olarak daha zengin bir şölen sunan Tat Hazır Yemek ve Közlenmiş ürünleri raflardaki yerini aldı.

Tat; lezzetli, kaliteli, doğal ve fark yaratan "tat"larını tüketicisiyle buluşturmaya devam ediyor. Tat, Hazır Yemekler ve Közlenmiş ürünlerini yeni ambalajlarıyla tüketicilerin beğenisine sundu.

Közlenmiş Biber, Patlıcan Salatası ve Közlenmiş Patlıcan'dan oluşan Tat Közlenmişler ürünleri ve Fasulye Pilaki, Barbunya Pilaki, Yaprak Sarma, Etli Kuru Fasulye ve Patlican Kızartma ürünlerini sunan Tat Hazır yemekler serisi tüketiciye pratik, lezzetli ve ekonomik servise hazır yemek seçenekleri sunuyor.

Tat Hazır Yemekler ve Közlenmişler ürünleri yenilenen ambalajları ile yemek yaparak zaman kaybetmek yerine, kendine ve sevdiklerine daha çok zaman ayırmak, küçük dokunuşlarla yorulmadan büyük bir ziyafet yaratmak ve istedikleri mezeleri, salataları kendi damak lezzetlerine göre hazırlamak isteyenlerin lezzetli ve sağlıklı seçimi olmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hazır Yemekler ve Közlenmişler Ürünler Raflarda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement