Hekimhan'da Esrarengiz Ölüm - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hekimhan'da Esrarengiz Ölüm

08.07.2016 11:25

Malatya’nın Hekimhan ilçesi Kurşunlu Mahallesinde ‘Bahçeye gidiyorum’ diye evden ayrılan 24 yaşındaki gencin cesedi, bahçeden yaklaşık 1 kilometre uzaktaki bir su deposunda bulundu.

Malatya'nın Hekimhan ilçesi Kurşunlu Mahallesinde 'Bahçeye gidiyorum' diye evden ayrılan 24 yaşındaki gencin cesedi, bahçeden yaklaşık 1 kilometre uzaktaki bir su deposunda bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Hekimhan ilçesi Kurşunlu mahallesinde bir süredir psikolojik tedavi gören Yasin Evren (24) sabah saatlerinde bahçeye gidiyorum diye evden ayrıldı. Akşam olmasına rağmen eve dönmeyen genç için yakınları Kurşunlu Mahallesinde arama tarama çalışması başlattı. Yapılan aramalarda Yasin Evren'in bir su deposunda cansız bedenine ulaşıldı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ve jandarma ekiplerinin incelemesinin ardından vücudunda darp ve yara izine rastlanmayan gencin cesedi, yapılan incelemelerin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Malatya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Evren'in ölüm nedeni otopsi sonrasında belirlenecek. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hekimhan'da Esrarengiz Ölüm - Son Dakika


Advertisement