Hem Güldürdü, Hem Düşündürdü - Son Dakika
Güncel

Hem Güldürdü, Hem Düşündürdü

Hem Güldürdü, Hem Düşündürdü

Manisa Belediyesi 2012 Ramazan Etkinlikleri kapsamında, 'Dün ve Bugün' isimli tiyatro oyunu Manisalı sanatseverlerle buluştu.

30.07.2012 08:30

Geçmişten günümüze evliliklerin ve dostlukların arasındaki farklılıkların komik bir dille anlatıldığı oyun, Manisalılara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Özgür Çevik, Kemal Kuruçay ve Hülya Şen'in rol aldığı 'Dün ve Bugün' adlı tiyatro gösterisi, Niobe Açık Hava Tiyatrosu'nda sahnelendi. Oyunu Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, eşi Alparslan Ustamehmetoğlu, Kültür Müdürü Yonca Ekmekçi ve binlerce Manisalı sanatsever izledi. Geçmişten günümüze evliliklerin ve dostlukların arasındaki farklılıkların komik bir dille anlatıldığı oyun, Manisalıları eğlendirirken, düşündürdü. Günümüz evlilik programlarına da göndermelerin yer aldığı oyun, büyük alkış aldı.

Zaman zaman seyircilerle de diyaloga girilen oyunun sonunda, evlilik programlarının çocukların izlemeyeceği saatlere taşınması mesajı verildi. Gecenin sonunda Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, oyunculara çiçek ve içerisinde Manisa'yı tanıtıcı ürünlerin yer aldığı çantalardan takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hem Güldürdü, Hem Düşündürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement