Hikmet Okumaları 13 Kasım'da Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Hikmet Okumaları 13 Kasım'da Başlıyor

Hikmet Okumaları 13 Kasım\'da Başlıyor

Eğitimci Yazar Mahmut Balcı'nın Esenler Belediyesi Sabri Ülker Gençlik Merkezi'nde sunduğu 'İslam Düşüncesi ve Hikmet Okumaları' Atölyesinin 1.Dönemin ilk dersi 13 Kasım günü başlıyor.

12.11.2013 09:19

Eğitimci Yazar Mahmut Balcı'nın Esenler Belediyesi Sabri Ülker Gençlik Merkezi'nde sunduğu 'İslam Düşüncesi ve Hikmet Okumaları' Atölyesinin 1. Dönemin ilk dersi 13 Kasım günü başlıyor. Girişte çay ve simit ikramıyla başlayacak Okuma Grubunda Hz. Adem'den günümüze İslam Düşüncesinin geçirdiği evreler, yaşanan tartışmalar, İslam'ın Doğuşu, İslam'ın Öncelikleri, İslam İnancının Özellikleri, İslam Düşüncesinin Temel Kavramları, İslam ve Diğer Düşünceler, İslam'ın Önem Verdiği Değerler, İslam ve Bireysellik, İslam ve Sosyal Hayat, İslam'ın Günümüze Cevabı, İslam Dünyasında Fikri Tartışmalar, Hikmet Kavramı, Hayata Hikmetle Bakmak, Hayata 'Değerler' Gözüyle Bakmak gibi konular işlenecek.

Sabri Ülker Gençlik Merkezi'ndeki okuma grubu 13 Kasım 2013 Çarşamba günü 16.30-18.00 saatleri arasında yapılacak. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hikmet Okumaları 13 Kasım'da Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement