Hilvan'da Sakal-I Şerif İzdihamı - Son Dakika
Güncel

Hilvan'da Sakal-I Şerif İzdihamı

Hilvan\'da Sakal-I Şerif İzdihamı

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesi'nde, ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'i görmek isteyenler izdihama neden oldu.

26.04.2013 17:21  Güncelleme: 17:35

Şanlıurfa'nın Hilvan İlçesi'nde, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında ilçede ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'i görmek isteyenler izdihama neden oldu.

Hilvan Müftülüğü, Kutlu Doğum etkinlikleri kapsamında Hz. Muhammed'e ait olduğuna inanılan Sakal-ı Şerif'in Hacı Maksut Cami'sinde ziyarete açılacağını duyurdu. Sabah saatlerinde erkekler tarafından ziyaret edilen Sakal-ı Şerif'i görenler duygulanıp gözyaşı döktü. Bu sırada baygınlık geçiren 2 kişiye cami içerisindeki vatandaşlar tarafından müdahale edildi.

Aynı camide öğleden sonra bu kez kadınların ziyaretine açılan Sakal-ı Şerif'i görmek isteyenler izdihama yol açtı. Cami avlusunu dolduran yüzlerce kadın, görevlilerin uyarılarına rağmen bir an önce içeri girmek için birbirini itince ezilme tehlikesi geçirenler oldu. İçeri girmeyi başaran kadınlar burada da izdihama yol açtı. Görevlilerin uyarısıyla güçlükle engellenen kadınlar cam fanus içerisinde gösterilen Sakal-ı Şerif'e bakıp gözyaşı döktü. - Şanlıurfa/ Hilvan

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hilvan'da Sakal-I Şerif İzdihamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement