Hindistan'da 6,7 Büyüklüğünde Deprem - Son Dakika
Güncel

Hindistan'da 6,7 Büyüklüğünde Deprem

GAUHATI (AA) – Hindistan'ın kuzeydoğusunda meydana gelen 6,7 büyüklüğündeki depremde en az 4 kişi öldü, 100'den fazla kişi yaralandı.

04.01.2016 08:07

GAUHATI (AA) – Hindistan'ın kuzeydoğusunda meydana gelen 6,7 büyüklüğündeki depremde en az 4 kişi öldü, 100'den fazla kişi yaralandı.

Hindistan Meteoroloji Birimi, depremin merkez üssünün Myanmar sınırında, Manipur eyaletinin Tamenglong bölgesinde olduğunu ve yerin 17 kilometre derininde kaydedildiğini duyurdu.

Polis yetkilileri, ölüm ve yaralanma vakalarının Manipur eyaletinin başkenti Imphal ve çevresinde binaların çökmesi sonucu meydana geldiğini açıkladı. Sabahın erken saatlerinde meydana gelen deprem nedeniyle yaşanan güçlü sarsıntıda küçük evlerin bulunduğu şehir merkezindeki duvarlarda büyük çatlaklar oluştuğu ve bir marketin kısmen çöktüğü belirtildi.

Polis kontrol merkezinden yapılan açıklamada, şehir merkezinde yeni yapılan 6 katlı bir binanın da çöktüğü ifade edildi.

Polis yetkilisi L. Ragui de bölgede çok sayıda evin zarar gördüğünü söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hindistan'da 6,7 Büyüklüğünde Deprem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement