Hindistan'ın Mumbai kentinde 18 yaşındaki genç kıza tecavüz etmekten suçlu bulunan 4 kişi, ömür boyu hapse mahkum edildi.
Mahkeme, Vijay Jadhav, Kasım Şaikh, Selim Ensari ve Eşfek Şaikh'i, geçen sene çağrı merkezinde çalışan 18 yaşındaki genç kıza toplu tecavüzden suçlu bularak, sanıkları ömür boyu hapis cezasına çarptırdı.
Sanıkların, genç kıza, boş bir imalathanede tecavüz ettiği belirtilirken, Jadhav, Kasım Şaikh ve Ensari'nin aynı zamanda 22 yaşındaki bir foto muhabirine tecavüzle de suçlandıkları ve bu davadan da ceza almalarının beklendiği belirtildi.
Çağrı merkezindeki genç kızın, foto muhabirine toplu tecavüz olayı ve kendisine tecavüz edenlerin bu davanın sanıkları arasında yer aldığını öğrendikten sonra polise şikayette bulunduğu kaydedildi. - Ankara
Son Dakika › Güncel › Hindistan'da Yeni Tecavüz Davası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?