Hırsızlık Olayları Kameralara Yansıdı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hırsızlık Olayları Kameralara Yansıdı

Hırsızlık Olayları Kameralara Yansıdı
15.11.2013 10:57

Başkentte yaşanan üç ayrı hırsızlık olayını güvenlik kameraları yakaladı Farklı tarihlerde meydana gelen olaylarla ilgili beş kişi tutuklandı

Başkentte farklı tarihlerde yaşanan ve güvenlik kameralarınca kaydedilen üç hırsızlık olayıyla ilgili 5 kişi tutuklandı.

Yenimahalle Rağıp Tüzün Caddesindeki bir markete giren H. Ç. A (25), görevlinin yerinde olmadığı sırada, kasayı açarak para almak istedi. Para bulamayan zanlı, raftaki sigaraları ceplerine doldurduktan sonra marketten ayrıldı.

Pursaklar Yunus Emre Caddesindeki bir cep telefonu bayisine giren T. A (33), kasiyeri oyalarken arakdaşı E. S (32), cep telefonunu aldıktan sonra arkadaşıyla dışarı çıktı. Eskişehir yolunda bir alışveriş merkezine gelen N. Y. (38) ve S. E. (20) bir cep telefonu bayisine girdi. Stantta bulunan cep telefonlarını inceleyen iki zanlı, buradaki yoğunluktan yararlanarak cep telefonlarını ceplerine koydu. Zanlılar daha sonra hızlıca bayiden uzaklaştı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, olayların meydana geldiği yerlerdeki güvenlik kameralarından zanlıları tespit etti. Kimlikleri tespit edilen beş kişi yakalandıktan sonra adliyeye sevk edildi, işlemlerin ardından zanlılar tutuklandı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hırsızlık Olayları Kameralara Yansıdı - Son Dakika


Advertisement