Hırsızlık Suçlamasıyla Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Hırsızlık Suçlamasıyla Tutuklandı

Hırsızlık Suçlamasıyla Tutuklandı

Adana'da hırsızlık yaptıkları suçlamasıyla mahkemeye çıkartılan 2 şüpheliden E.K. tutuklandı, C.T. ise serbest bırakıldı.

19.02.2013 11:48  Güncelleme: 11:43

Adana'da hırsızlık yaptıkları suçlamasıyla mahkemeye çıkartılan 2 şüpheliden 23 yaşındaki Ersin Keser tutuklandı, 19 yaşındaki Cengiz Tokgöz ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

3 Şubat'ta geceyarısı, merkez Çukurova İlçesi Yurt Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki doğalgaz tesisat bürosuna gelen 2 kişi, işyerinin kapısını kırdı. Hırsızlar işyerinden toplam 10 bin lira değerinde 2 laptop, 2 kaynak makinesi, 3 matkap çaldı. Bir sonraki gece, yine Süleyman Demirel Bulvarı üzerindeki kebapçının kapısı kırılarak işyerinden 2 cep telefonu çalındı. Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, 16 Şubat'ta şüphelilerden önce Ersin Keser'i yakaladı. Keser, ifadesinde suçlamayı reddederek "Cengiz ve Hasan ile ismini bilmediğim kişilerle birlikte geziyorduk. Ben aracı kullanıyordum. Hasan aracı durdurmamı söyledi. Sonra Hasan ile Cengiz işyerini soydu. Çaldıkları eşyaları da sattılar" dedi. Bir gün sonra yakalanan Cengiz Tokgöz de ifadesinde "Ben hırsızlık yapmadım. Ersin'in neden öyle ifade verdiğini bilmiyorum" diyerek kendini savundu.

İfadelerinin ardından 2 şüpheli, Adliye'ye sevk edildi. Çok sayıda hırsızlıktan kayıtları bulunduğu bildirilen şüphelilerden Ersin Keser tutuklanırken, Cengiz Tokgöz tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

MKA(OA/SS) - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hırsızlık Suçlamasıyla Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement