Hırvatistan'da Futbol Federasyonu Heyetine Saldırı - Son Dakika
Güncel

Hırvatistan'da Futbol Federasyonu Heyetine Saldırı

14.04.2015 12:28

Hırvatistan Futbol Federasyonu heyeti, Zagreb-Split otoyolu üzerindeki dinlenme tesisinde, 12 kişilik bir grup tarafından önce sözlü, ardından fiziksel saldırıya uğradı.

Hırvatistan Futbol Federasyonu heyeti, Zagreb-Split otoyolu üzerindeki dinlenme tesisinde, 12 kişilik bir grup tarafından önce sözlü, ardından fiziksel saldırıya uğradı.

Hırvatistan Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, aralarında A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Niko Kovac'ın da bulunduğu heyetin, haziran ayında oynanacak Hırvatistan- İtalya maçının organizasyonuyla ilgili görüşmeler yapmak üzere dün Split'e seyahat ettikleri, saldırının Zir'deki dinlenme tesisinde, bir grup "holigan" tarafından gerçekleştirildiği ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, saldırıda heyettekilerin yaralanmadığı ancak federasyona ait otomobilin zarar gördüğü belirtilirken, saldırının kınandığı ve holiganlarla mücadelenin devam edeceği belirtildi.

12 kişi gözaltına alındı

Bu arada, Hırvatistan polisinin olayla ilgili olarak 12 kişiyi gözaltına aldığı bildirildi.

Polisten yapılan yazılı açıklamada, Zir'deki dinlenme tesisinde "kamu düzenine ve huzuruna zarar verdikleri" iddiasıyla 12 Hırvatistan vatandaşının göz altına alındığı ifade edildi.

Açıklamada, gruptaki yedi kişinin heyeti sözlü taciz ettiği, iki kişinin de heyettekilere fiziksel saldırıda bulunduğu kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hırvatistan'da Futbol Federasyonu Heyetine Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement