Hotiç'le Aydınlık ve Parlak Bir İlkbahar Hikayesi - Son Dakika
Güncel

Hotiç'le Aydınlık ve Parlak Bir İlkbahar Hikayesi

Hotiç\'le Aydınlık ve Parlak Bir İlkbahar Hikayesi

HOTİÇ İlkbahar koleksiyonu keyifli bir ilkbahar hikayesinin habercisi oluyor.

29.01.2013 13:43

HOTİÇ İlkbahar koleksiyonu klasik ve modern detayların harmonisi, parlak ve canlı renklerin uyumu ile güçlü bir denge yaratırken keyifli bir ilkbahar hikayesinin habercisi oluyor.

HOTİÇ 2013 İlkbahar koleksiyonunda sezonun en hit malzemesi transparanı, metalik derilerle kombinleyerek modern ve feminen bir duruş sergiliyor. Çantadan, babete, sivri burunlu stilettolara kadar bir çok klasik ürün grubuna uyarlanan metalik deriler, sezonun en çok ön plana çıkanları arasında yerini alıyor.

Renkli ve şeffaf ökçelerin beraber kullanıldığı sivri burunlu stilettolarda parlak sarı, mavi ve mandalina rengi nappa deriler kullanılarak 60'lı yılların lady görünümünü iddialı bir şekilde yansıtıyor.

70'li yılların fütüristik görüntüsünü yansıtan blok ökçeler de, bu ilkbaharın en göze çarpan görüntüsünü oluşturuyor. Bilekte biten, burnu açık bootieler, stiletto ökçeler HOTİÇ kadınının feminenliğini bir kez daha öne çıkarıyor.

90'lı yılların sneakerları 2013 ilkbahar-yaz sezonunda geri dönerken HOTİÇ Koleksiyonunda yüksek eva tabanlı, metalik derilerle ve soft napalarda öne çıkan mint ve oranj renkleriyle birlikte kullanılarak kendine yer buluyor.

Bu yıl çiçek işlemeler ve çiçekli kumaşlarla kaplanmış platformlu sandaletler HOTİÇ koleksiyonuna farklı bir boyut katıyor.Birkaç sezondur trend olan sleeperlara da çiçek açtıran HOTİÇ, bu yorumu ayrıca botlara da uyarlıyor.

2013 İLKBAHARINDA HOTİÇTEN ERKEKLERE ÖZEL SPORTS DELUXE DETAYLAR

2013 İlkbahar HOTİÇ Erkek koleksiyonunda sports deluxe temasının etkilerinin tüm genel görünüme ve aksesuarlara yansıdığını görüyoruz. Bu da HOTİÇ erkeklerini genç ve dinamik bir ilkbaharın beklediğinin habercisi oluyor.

Klasik görünümlü üstlerin teknolojik tabanlarla bir arada kullanılmasıyla farklı ve rahat bir görünüm sağlanıyor. Yine bu trendin yansıması canlı ve çarpıcı renkli çöl botları koleksiyonda oldukça yer alıyor.

Bu ilkbaharda oldukça ön plana çıkan bir trend beyaz oxford ayakkabılar,  parlak ve kontrast renkli tabanlarla fresh bir görüntü yaratıyor. Günlük giyimde püsküllü tekne ayakkabıları, espadril tabanlı oxfordlar, astarsız soft rahat süet ayakkabılarla erkekler bu ilkbaharda hem şık hemde rahat bir görünüm elde ediyor. Yılan derisi Oxfordlar ise sezonun en çarpıcı detayı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hotiç'le Aydınlık ve Parlak Bir İlkbahar Hikayesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement