Hurdalıkta Çıkan Yangın Korkuttu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Hurdalıkta Çıkan Yangın Korkuttu

Hurdalıkta Çıkan Yangın Korkuttu
08.06.2011 12:40

Kırklareli'de yirmi yıldır hurdalık olarak kullanılan depoda çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürüldü.

Depodan yükselen alevler çevredeki apartmanları tehdit etti.

Kırklareli'de Karakaş Mahallesi Gazhane Sokak'ta dün akşam saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle Elmas Aktaş'a ait hurda deposunda çıkan yangın, yanıcı malzemelerin de etkisiyle kısa sürede büyüdü. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Kırklareli Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait bir araç da çalışmalara destek verdi. Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından söndürülen yangından geriye 100 tonluk hurda yığını kaldı. Hurdalar, belediyeye ait kamyonlar tarafından şehir dışındaki depolama alanına götürülürken, işyerinin sahibi Elmas Aktaş, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Yangını korku dolu bakışlarla izleyen çevre sakinleri, hurdalığın kaldırılması için belediyeye birçok kez dilekçe verdiklerini ancak sonuç alamadıklarını söylediler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hurdalıkta Çıkan Yangın Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement