i-Lipoxcell ile Yaza Girmeden Vücudunuzu İnceltin - Son Dakika
Güncel

i-Lipoxcell ile Yaza Girmeden Vücudunuzu İnceltin

i-Lipoxcell ile Yaza Girmeden Vücudunuzu İnceltin

i-LipoXcell, dört teknolojiyi tek sistemde buluşturan mekanizmasıyla kan dolaşımını hızlandırmaktan, selülitleri azaltmaya kadar pek çok önemli fonksiyona sahip.

29.05.2014 16:40  Güncelleme: 16:34

Güvenilirliği bilimsel araştırmalarla kanıtlanan, alanında uzman hekimlerin onayından geçen, son teknoloji beden inceltici i-LipoXcell, Doğuş Grubu'nun sağlıklı yaşam merkezi Espace Privé Chenot D-Life'ta yerini aldı.
Bölgesel incelme ve selülit iyileştirme konularında FDA onayına sahip i-LipoXcell ile yapılan tek bir seansla, vücutta 2 ila 5 cm arası incelme gözlemleniyor.

Dünyada bir fenomen haline gelen son teknoloji vücut inceltici i-LipoXcell, Türkiye'de ilk kez, Doğuş Grubu'nun Chenot Grubu ortaklığıyla faaliyetlerini sürdüren sağlıklı yaşam merkezi Espace Privé Chenot D-Life'ta yerini aldı. Güvenilirliği bilimsel araştırmalarla kanıtlanan, alanında uzman hekimlerin onayından geçen i-LipoXcell, günümüz insanının kabusu haline gelen pek çok fiziksel şikayete çözüm getiriyor.

i-LipoXcell, 20 dakika lazer uygulaması ve lenflerin uyarılması, 10-15 dakika vakum masajı, 15 dakika da radyo frekans işlemleri olmak üzere toplam 45-50 dakika süren seanslarla, bir yandan vücudu şekillendirirken bir yandan da vücuttaki yağ oranını ve selülitleri azaltarak kan dolaşımını hızlandırıyor.

Dünyada şu anda en gelişmiş vücut şekillendirme sistemi olarak tanımlanan i-LipoXcell, toplam 4 teknolojiyi tek bir sistemde buluşturuyor. Akıllı vücut yağ analizi ve ölçümü, yağ azaltma için non-invaziv düşük seviye lazer (3B sınıfı, soğuk lazer), lenfatik drenaj ve selülit için IR vakum masajı ile cilt sıkılaştırma için radyofrekans, i-LipoXcell sisteminde yer alan teknolojiler.

i-LipoXcell seansı öncesinde uzmanlar, sistemin kişi üzerindeki etkisini medikal bir anketle değerlendiriyor. Bunun ardından bu teknoloji, erkek ve kadında tüm vücut bölgelerinde (kadınlarda göğüs üstü hariç) etkin biçimde uygulanabiliyor. Sonuçların anında gözlemlendiği i-LipoXcell ile 8 seans sonucunda, vücudun çarpıcı derece şekillenmesi, yağın azalması, selülitin ve cilt durumunun iyileşmesi gibi etkin sonuçlara ulaşılıyor.

Khloe Kardashian, Jessica Alba gibi Hollywood yıldızlarının da tercihi olan I-LipoXcell'i, Espace Privé Chenot D-Life'ta denemek mümkün.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel i-Lipoxcell ile Yaza Girmeden Vücudunuzu İnceltin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement