İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Başkanlığında İl Emniyet Müdürleri Bilgilendirme Semineri Düzenlendi - Son Dakika
Son Dakika Logo

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Başkanlığında İl Emniyet Müdürleri Bilgilendirme Semineri Düzenlendi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Başkanlığında İl Emniyet Müdürleri Bilgilendirme Semineri Düzenlendi
07.08.2023 17:51

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bakan yardımcıları, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, daire başkanları ve il emniyet müdürlerinin katılımıyla İl Emniyet Müdürleri Bilgilendirme Semineri düzenledi. Bakan Yerlikaya, seminerde Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'nın halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için var olduklarını vurgulayarak, hukuk ve insan haklarının temel referansları olduğunu belirtti. Yeni atanan Emniyet Müdürlerine başarılar dileyen Yerlikaya, İçişleri ailesinin halkın huzur ve güvenliği için çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında, "İl Emniyet Müdürleri Bilgilendirme Semineri" düzenlendi.

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İl Emniyet Müdürleri Bilgilendirme Semineri'ni, bakan yardımcıları, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, daire başkanları ve il emniyet müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bakanlık olarak Emniyet, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ile "Yeşil Vatan", "Mavi Vatan" ve "Siber Vatan"da halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için var olduklarını ifade eden Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Tüm çalışmalarımızda temel referansımız hukuk ve insan haklarıdır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bizlere duyduğu güven ve takdirlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Yeni atanan Emniyet Müdürlerimize görevlerinde başarılar diliyorum. İçişleri ailesi olarak halkımızın huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam edeceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Başkanlığında İl Emniyet Müdürleri Bilgilendirme Semineri Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement