İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Bir Casus Rahibi Yüzünden Türkiye'ye Diz Çöktürmeye Çalışacağını... - Son Dakika
Son Dakika Logo

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Bir Casus Rahibi Yüzünden Türkiye'ye Diz Çöktürmeye Çalışacağını...

01.08.2018 12:43

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Bir casus rahibi yüzünden Türkiye'ye diz çöktürmeye çalışacağını zannedenler, bilinmesini isterim ki Türkiye'nin gücünü bundan sonra daha kuvvetli şekilde görecekler.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: "Bir casus rahibi yüzünden Türkiye'ye diz çöktürmeye çalışacağını zannedenler, bilinmesini isterim ki Türkiye'nin gücünü bundan sonra daha kuvvetli şekilde görecekler. Hiç kimsenin endişesi olmasın."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: 'Bir Casus Rahibi Yüzünden Türkiye'ye Diz Çöktürmeye Çalışacağını... - Son Dakika


Advertisement