İdil Anadolu Lisesi, PKK'lılar Tarafından İkinci Kez Ateşe Verildi - Son Dakika
Güncel

İdil Anadolu Lisesi, PKK'lılar Tarafından İkinci Kez Ateşe Verildi

İdil Anadolu Lisesi, PKK\'lılar Tarafından İkinci Kez Ateşe Verildi

İdil Anadolu Lisesi, PKK'lılar tarafından ikinci kez ateşe verildi Şırnak'ın İdil İlçesi'nde daha önce bir kısmı tahrip edilen İdil Anadolu Lisesi, PKK'lı teröristler tarafından ikinci kez ateşe verildi.

03.02.2016 13:53

İdil Anadolu Lisesi, PKK'lılar tarafından ikinci kez ateşe verildi

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde daha önce bir kısmı tahrip edilen İdil Anadolu Lisesi, PKK'lı teröristler tarafından ikinci kez ateşe verildi.

İdil İlçesi'nde, hendek ve barikatların bulunduğu Turgut Özal Mahallesi'nde, daha önce 2 okul ile birlikte ateşe verilerek tahrip edilen İdil Anadolu Lisesi, bugün PKK'lılar tarafından ikinci kez ateşe verildi.

Bu sabah saatlerinde okul binasına gelen silahlı bir grup terörist, okuldaki sınıflara molotof kokteyli ile saldırarak binayı yeniden ateşe verdi. Mahalledeki, patlayıcı tuzaklanmış hendek ve barikatlar nedeniyle yangının çıktığı okula, itfaiye ve güvenlik güçleri uzun süre müdahale edemedi. İtfaiye ekipleri yakın bölgede alevlere müdahale etmek için bekliyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İdil Anadolu Lisesi, PKK'lılar Tarafından İkinci Kez Ateşe Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement