İki Dev Müzisyen,john Mclaughlin ve Zakir Hussain 40 Yıllık Birlikteliğini İş Sanat'ta Kutlayacak- - Son Dakika
Güncel

İki Dev Müzisyen,john Mclaughlin ve Zakir Hussain 40 Yıllık Birlikteliğini İş Sanat'ta Kutlayacak-

İki Dev Müzisyen,john Mclaughlin ve Zakir Hussain 40 Yıllık Birlikteliğini İş Sanat\'ta Kutlayacak-

Her ikisi de dünya müzik sahnesinde uluslararası birer fenomen olan John McLaughlin ve Zakir Hussain hem müzikal işbirliklerinin hem de dostluklarının 40'ıncı yılını İş Sanat'ta kutluyor.

21.11.2013 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Her ikisi de dünya müzik sahnesinde uluslararası birer fenomen olan John McLaughlin ve Zakir Hussain hem müzikal işbirliklerinin hem de dostluklarının 40'ıncı yılını İş Sanat'ta kutluyor. Fusion'ın öncü gitaristlerinden John McLaughlin ve klasik tabla virtüözü Zakir Hussain"RememberShakti" projesiyle 23 Kasım Cumartesi akşamı İş Sanat'ta müzikseverlerle buluşacak.Geleneksel Hint müziğinin caz unsurlarıyla harmanlandığı proje 70'lerde ortaya çıktı. Grubun 1976 yılında yayınlanan ilk albümü Shakti, performans kayıtlarından oluşuyor. 40 yıl boyunca birlikte birçok albüm kaydeden ikili 2000 yılında çıkan The Believer ve 2001 yılında hayranlarıyla buluşturduğu SaturdayNight in Bombay ile başarılarını pekiştirdi. "RememberShakti" serisinin ilk konserini 2003 yılında  İş Sanat'ta veren John McLaughlin ve Zakir Hussainprojenin 40'ıncı yıldönümünü yine aynı sahnede kutlayacak.Müzikseverler, ikilinin konserinde yaratıcı projeleriyle caz müziğine yeni ufuklar kazandıran McLaughlin'in parlak gitar çizgileri ile bugün perküsyon ve dünya müziği alanlarında uluslararası bir fenomen olan Hussain'in güçlü doğaçlamaları arasında kurulan muhteşem müzikal diyaloglara tanıklık edecek. Olağanüstü bir müzikal diyalog özelliğindeki Remember Shakti konseri biletlerinin tükendiği bildirildi.John McLaughlin-Zakir Hussain konserinde sanatçılara vokalde Shankar Mahadevan,mandolinde U.Shrinivas ve perküsyonda da V.Selvaganesh eşlik edecek. Konser saat 20.00'de başlayacak.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İki Dev Müzisyen,john Mclaughlin ve Zakir Hussain 40 Yıllık Birlikteliğini İş Sanat'ta Kutlayacak- - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement