Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Malazgirt Zaferi'nin 947'nci ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 96'ncı yıldönümü dolayısıyla Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.
Şarköy Gazi Süleyman Paşa Camii'nde öğle namazına müteakip Cami Müezzin Kayyımı Yaşar Özen tarafından şehit ve gaziler için Kur'an-ı Kerim okundu, ülkenin birlik ve beraberliği için de dua edildi.
Gazi Süleyman Paşa Camii Müezzin Kayyımı Yaşar Özen, "Kanlarıyla destan, cesaretleriyle tarih yazarak bizlere vatan bırakan tüm şehitlerimize ve gazilerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum, ruhları şad olsun" diyerek dualarda bulundu. - TEKİRDAĞ
Son Dakika › Güncel › İki Şanlı Zaferin Yıldönümü Dualarla Yad Edildi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.