İletişim Fakültesi Öğrencilerinin Filmleri İzleyiciyle Buluştu - Son Dakika
Güncel

İletişim Fakültesi Öğrencilerinin Filmleri İzleyiciyle Buluştu

Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi öğrencilerince çekilen "Tirebolu Kent Kültürü" konulu kısa filmlerin ilk gösterimi gerçekleştirildi.

24.05.2016 14:24

Giresun Üniversitesi Tirebolu İletişim Fakültesi öğrencilerince çekilen "Tirebolu Kent Kültürü" konulu kısa filmlerin ilk gösterimi gerçekleştirildi.

Tirebolu İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Jale Sarmaşık, Prof. Dr. Taner Karahasanoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmada, üç yıl önce fakültenin açılışıyla ektikleri tohumların bugün yeşerdiğini gördüklerini söyledi.

Bir sene sonra da meyvelerini iyice toplayacaklarını ifade eden Sarmaşık, "Seneye ilk mezunlarımızı vereceğiz. Şunu unutmayın bu fakülte hepimizin. Sadece burada okuduğunuz sürece değil, mezun olduktan sonra da buraya sahip çıkmanız gerekli. Siz ne kadar sahip çıkarsanız Tirebolu halkı da desteğini esirgemeyecektir ve gelecek nesillere daha geniş, daha sağlam fakülte bırakma şansımız olacaktır." dedi.

Etkinlikte, film yapımı dersleri kapsamında Radyo, Televizyon ve Sinema ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümü öğrencileri tarafından Tirebolu Kent Kültürü konulu 45 filmin 14'ünün gösterimi yapıldı.

Diğer film gösterimlerine yarın devam edilecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İletişim Fakültesi Öğrencilerinin Filmleri İzleyiciyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement