İLKÇEV, Gebze Belediye Başkanı Adnan KÖŞKER ' i ziyaret etti - Son Dakika
Güncel

İLKÇEV, Gebze Belediye Başkanı Adnan KÖŞKER ' i ziyaret etti

İLKÇEV, Gebze Belediye Başkanı Adnan KÖŞKER \' i ziyaret etti

Gebze İlim Kültür ve Çevre Kulübü Derneği Başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Adnan Köşkeri ziyaret ettiler.

15.12.2016 10:09

Son derece samimi geçen görüşmede İLKÇEV yetkilileri, Bu sene 5 . düzenlenecek olan Ufka Yolculuk Kültür Yarışmasının konusunun, Kur'an-ı Kerim Meali olduğunu belirterek, yarışmayla ilgili Başkan Köşker'e bilgi verdiler ve Gebze Belediyesinden yarışma için destek istediler.

Gebze Belediye Başkanı Adnan KÖŞKER'de İLKÇEV'in çalışmalarını yakından takip ettiğini, Belediye olarak Gebze'de yapılan her türlü kültürel faaliyete destek verdiklerini belirterek, Ufka Yolculuk Kültür Yarışmasına da en büyük desteği vereceklerini söyledi.

Bu sene yarışma konusu Kur'an-ı Kerim Meali olduğu için yarışmanın çok daha anlamlı olduğunu belirten Köşker, yarışmada öğrencilere dağıtılacak Kur'an-ı Kerim Meallerini Belediye olarak alacaklarını belirterek, yarışmaya olan ilgisini ve desteğini göstermiş oldu.

Dernek Başkanı Dr. İlhan Kadıoğlu'da Gebze Belediye Başkanı Adnan KÖŞKER'e bu anlamlı desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İLKÇEV, Gebze Belediye Başkanı Adnan KÖŞKER ' i ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement