İlkokul Öğrencileri Belediye Başkanı Kadir Kara'ya Çiçek Verdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

İlkokul Öğrencileri Belediye Başkanı Kadir Kara'ya Çiçek Verdi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Osmaniye Belediyesi minik öğrencilere hizmet binasını tanıtmaya devam ediyor. Kanuni Sultan Süleyman İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencileri belediye hizmet binasını ziyaret etti.

Sosyal Bilgiler dersi yerel yönetimler konusu ile ilgili ziyaret gerçekleştiren öğrenciler belediyelerin işleyişi ve hizmetlerini daha yakından öğrenmek için belediye hizmet binasının tüm birimlerini gezdi.

Hizmet binası gezisine Belediye Meclis Salonunda ara veren öğrenciler belediye başkan yardımcılarına Osmaniye ve belediye hizmetleri ile ilgili merak ettikleri soruları sorarak sohbet ettiler.

Son olarak Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara öğrencileri makamında ağırlayarak meyve suyu ikram etti. Sınıf öğretmeni Necmiye Durgar gözetimindeki öğrenciler Başkan Kara'ya çiçek takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: Bültenler