İlkokul Öğrencilerine Güvenli İnternet Kullanma Semineri - Son Dakika
Güncel

İlkokul Öğrencilerine Güvenli İnternet Kullanma Semineri

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ilkokul öğrencilerine internet ve sosyal medyayı nasıl güvenli kullanabilecekleri konusunda seminer verdi.

06.04.2017 16:41

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ilkokul öğrencilerine internet ve sosyal medyayı nasıl güvenli kullanabilecekleri konusunda seminer verdi.

TOKİ ilkokuluna ait konferans salonunda yapılan seminerde uzman polisler "Güvenli internet ve sosyal medya" konusunda öğrencileri bilgilendirdi.

Polis ekipleri seminere katılan öğrencilere, internet ortamında tanımadıkları kişilerle iletişim kurmamaları, sosyal medya şifrelerini kimseye söylememeleri, sosyal medyada kendilerinin ve ailelerinin kişisel bilgilerini paylaşmamaları, anne ve babaları olmadan internet üzerinden alış veriş yapmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Seminere katılan velilere de internet ve telefon dolandırıcılığı konularında bilgilendirme yapıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İlkokul Öğrencilerine Güvenli İnternet Kullanma Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement