"İmanlı Takkeli Bir Eş İstiyorum" - Son Dakika
Güncel

"İmanlı Takkeli Bir Eş İstiyorum"

"İmanlı Takkeli Bir Eş İstiyorum"

Sevda Demirel canlı yayında nasıl bir eş istediğini açıkladı.

23.01.2013 20:50  Güncelleme: 23:01

Sacit Aslan ve Pelin Çini'nin sunduğu magazin dünyasının değerlendirildiği 'Aramızda Kalsın' programının konuğu Sevda Demirel'di.

Programda Sevda Demirel, "Ülkede yaşanılanlar biraz psikolojimi bozdu. Sürekli yalan söylüyordum yaşımı üç yaş küçük söylüyordum. İlk kez burada söylüyorum 40 yaşındayım, artık saklamıyorum." dedi.

"İmanlı, takkeli ve üçgen vücutlu bir eş istiyorum." diyen Sevda Demirel, herkesi şaşırttı.

"KAPANACAKTIM AMA..."

"Allah'a olan aşkımı 6 yıl önce keşfettim. Besmelelerle namaz kılmaya başladım. Bir ara kapanmaya kadar gidiyordum üstümde çok baskı vardı. Beni kendilerine çekmeye çalışan bir kitle vardı. Kapanacaktım ama benim çevrem engelledi. Dini sohbet ortamlarına girince çevremde kimse kalmadı. Hayatımda kimse yok. Çok uzun yıllardır yalnız yaşıyorum. Galiba da yalnız öleceğim."

"ARTIK BİKİNİ DEĞİL HAŞEMA GİYECEĞİM"

"Verdiğim pozlardan pişman değilim o dönemde öyle gerekti. Her şeyi bıraktım, içkiyi, yatıştırıcı ilaçları bıraktım. Eczacı arkadaşlarımdan gizlice ilaç aldım, günlerce uyudum. Şimdi hiçbir şey kullanmıyorum. İnternet sitemde seksi görüntülerim yok. Artık bikini değil haşema giyeceğim.

"NEW YORK'A TAŞINACAĞIM"

İnsanların bana yaptığını hayvanlar yapmadı. Bir dönem haber olma hastalığım vardı artık yendim. New York'a gidiyorum şansımı deneyeceğim. Hayvanlara su vermiyorlar diye petshopu bastım. Köpeğimi 12 taksitle bir petshoptan kredi kartıyla aldım. Twitter'da iç çamaşırlı erkekler türedi. Hande Ataizi'ni evlendirdim. Ev hediyesi göndereceğim. Artık kibirli değilim. Babamı gömdükten sonra kibrim bitti."

"TAKKELİ ERKEK İSTİYORUM"

Programda Sevda Demirel erkek sesini taklit ederek, telefon sapıklarından nasıl kurtulduğunu canlandırdı. Demirel, 'Arabamda üç boy beyzbol sopası var' dedi.

Sevda Demirel, 'Hülya Avşar'a özel bir şov yapacağım. Kürk giyeceğime çıplak gezerim daha iyi. İmanlı, takkeli ve üçgen vücutlu bir eş istiyorum' dedi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel 'İmanlı Takkeli Bir Eş İstiyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • hayreddin balcı: benorıyım 0 0 Yanıtla

Advertisement