İmkanlar dahilinde tüm sorunlara cevap veriyoruz - Son Dakika
Güncel

İmkanlar dahilinde tüm sorunlara cevap veriyoruz

İmkanlar dahilinde tüm sorunlara cevap veriyoruz

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı'nın başlatmış olduğu Halk günü etkinliğinin 113'ncüsü Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır başkanlığında gerçekleştirildi.

18.08.2016 12:08  Güncelleme: 12:09

Halk günü etkinliği Belediyemiz Meclis toplantı salonunda Belediye Başkan Yardımcılarımız, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan vatandaşlarımızın sorunları tekrar geri dönüş sağlamak için personellerimiz tarafından not alındı.

Her Perşembe günü saat 10.00'da başlayan etkinlikte Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, vatandaşlarımızın sorunlarını dinledi. Sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine talimat veren Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, sorunlara imkanlar dahilinde müdahale edildiğini, en kısa sürede kalıcı çözüm üretildiğini ifade etti. İlimizde bulunan sorunların bilgisi dahilinde olduğunu belirtilirken bu sorunlara kesin çözüm için çalışmaların devam edildiği bildirildi. Etkinlikte bulunan vatandaşlarımız böyle bir etkinlikten memnun olduklarını belirterek Belediye çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır, etkinliğe katılan vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İmkanlar dahilinde tüm sorunlara cevap veriyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement