İnegöl Kaymakamı İnci'den Safvet Koleji'ne Ödül - Son Dakika
Güncel

İnegöl Kaymakamı İnci'den Safvet Koleji'ne Ödül

İnegöl Kaymakamı İnci\'den Safvet Koleji\'ne Ödül

Özel Nilüfer Safvet Koleji Tanzanya'da 18 ülkenin katıldığı Uluslararası İnfomatrix Bilgisayar Olimpiyatında 2. olarak gümüş madalya kazanmasından dolayı ilçe protokolü tarafından altınla ödüllendirildi.

12.03.2012 17:31

Kazanılan bu başarıdan dolayı İnegöl Kaymakamı Aziz İnci ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk öğrenci ve okul idarecilerini makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi.

Ödül töreninde Kaymakam Aziz İnci" İnegöl'de göreve başlamamla birlikte Safvet Koleji'nin çok başarılı bir okul olduğunu gördüm. Bu başarılı çalışmalarını tebrik etmek için de okula ziyarette de bulundum. Orda da gördüm ki okulun eğitim öğretim adına çok ciddi ve üst seviyede çalışmalarını bizzat müşahede ettim. Şuan Tanzanya 'da alınan bu uluslararası derece de bu başarıları bir kez daha tescillemiş oldu.

Ayrıca 6.sınıfa giden öğrencilerimizin lise öğrencileriyle yarışıp derece alması bizleri ayrıca mutlu etti."dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise"Özel Safvet Koleji İnegöl'ümüze ilkleri yaşatmaya devam ediyor. Bilgisayar Olimpiyatında dünya 2.si olmaları İnegöl2ü,Bursa2yı ve Türkiye'yi oralarda en iyi şekilde temsil ettiklerinin kanıtıdır. Birincilik, ikincilik kelimelerini söylemek dile çok kolay geliyor fakat bu başarıyı elde etmek için çok ciddi çalışma ve meşakkat gerekiyor.

Öğrencilerimizin Türk Bayrağını ellerine alıp sahneye çıkarak dünya çapında bir başarı elde edilmesi İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak başta beni ve tüm eğitim camiasını da gururlandırmıştır. Öğrencilerimize bu başarıyı sağlamak için imkân hazırlayan, okul yönetimine ve bu uğurda alın teri döken herkese teşekkür ediyorum."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnegöl Kaymakamı İnci'den Safvet Koleji'ne Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement