Cenazeler YARIN DEFNEDİLECEK
Samsun'un Atakum İlçesi Taflan Cami Mahallesi'ndeki yazlık evinde oğlu Sefa Saraç'ı pompalı tüfekle vurup öldürdükten sonra intihar eden emekli matematik öğretmeni 2 çocuk babası Yusuf Saraç'ın cenazeleri yarın toprağa verilecek. Büyük Cami'de öğle namazının ardından toprağa verilecek olan Yusuf Saraç ve oğlu Sefa Saraç Kıranköy Mezarlığı'nda defnedilecek. Samsun Mithat Paşa Anadolu Lisesi'nde fizik öğretmeni olan eşi Zübeyde Saraç'ın hastanede tedavisinin sürdüğü belirtildi.
LONDRA'DA İŞLETME OKUYORDU
2 yıldır Londra'da işletme okuyan Sefa Saraç ile babası Yusuf Saraç'ın aile içi nedenlerden dolayı tartıştığı öne sürüldü. Yusuf Saraç'ı tanıyanların polise verdiği ifadede, "Yusuf hoca, çok iyi bir insandı. Ancak bazı sorunları vardı. Bir şeyi kafasına taktığında günlerce onu düşünür dururdu. Kendiyle problemi olan biriydi. Psikolojik sorunları olduğu için de sürekli ilaç kullanıyordu" dedi.
HAYATTAN ŞİKAYET EDİYORDU
Hastanede ifadesi alınan eşi Zübeyde Saraç'ın ise polise verdiği ilk ifadede, "Eşim sürekli olarak 'bıktım bu hayattan' diyerek şikayet ediyordu. Bunalım halindeydi" dediği öğrenildi.
Son Dakika › Güncel › Oğlunu Öldüren Emekli Öğretmen İntihar Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.