İnşaat İşçilerinin Tehlikeli Mesaisi - Son Dakika
Güncel

İnşaat İşçilerinin Tehlikeli Mesaisi

İnşaat İşçilerinin Tehlikeli Mesaisi

Kahramanmaraş'ta adeta ölüme meydan okuyan inşaat işçileri, binanın 6. katında hiçbir güvenlik önlemi almadan çalıştı.

07.03.2019 08:49

Kahramanmaraş'ta adeta ölüme meydan okuyan inşaat işçileri, binanın 6. katında hiçbir güvenlik önlemi almadan çalıştı.

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde hiçbir güvenlik önlemi almadan çalışan işçiler, kazaya davetiye çıkarttı. Görüntüler kentin en işlek caddelerinden olan Trabzon Caddesi'nde çekildi. Hiçbir güvenlik önlemi almadan, binanın 6. katındaki çalışmalarını sürdüren işçiler, yürekleri ağza getirdi.

Kahramanmaraş'ta daha önce de sık sık gündeme gelmesine rağmen işçilerin bu şekilde çalışmaya devam etmesi dikkat çekti. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İnşaat İşçilerinin Tehlikeli Mesaisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement