İnternet Kafede Tecavüz İddiasına 30 Yıl Hapis İstemi - Son Dakika
Güncel

İnternet Kafede Tecavüz İddiasına 30 Yıl Hapis İstemi

İnternet Kafede Tecavüz İddiasına 30 Yıl Hapis İstemi

Çorum'da internet kafede bir kadına tecavüz ettikleri iddiasıyla Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan 3 sanıktan 19 yaşındaki Sezer Ö., "Tecavüz etmedik, para karşılığı ilişkiye girdik" diye savunma yaptı.

09.03.2012 10:34

Çorum'da internet kafede bir kadına tecavüz ettikleri iddiasıyla Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan 3 sanıktan 19 yaşındaki Sezer Ö., "Tecavüz etmedik, para karşılığı ilişkiye girdik" diye savunma yaptı. Tecavüze uğrudağığnı öne süren 24 yaşındaki S.K. ise, "İnternet kafenin arka odasında beni çırılçıplak soyup zorla ilişkiye girdiler. Bir de cep telefonuna çekip şantaj yaptılar" dedi.

Dava konusu olay, iddiaya göre geçen yıl Temmuz ayında Çorum'da şehir merkezindeki bir internet kafede meydana geldi. S.K., müşteri olarak gittiği internet kafede gece saat 23.30 sıralarında arka odada Sezer Ö., Hamdi Ş. (24) ve Mehmet S.'nin (32) kendisiyle zorla ilişkiye girdiklerini ve cep telefonuyla görüntülerini çektiklerini iddia ederek polise şikayette bulundu. Bunun üzerine gözaltına alınan 3 şüpheli çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Çorum Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Tecavüz, şantaj ve hürriyetten yoksun kılma' suçlarından 30'ar yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan sanıklar, suçlamaları kabul etmedi. Para karşılığında ilişkiye girdiklerini savundu.

DURUŞMADA, CD'YE AKTARILMIŞ ÇIPLAK GÖRÜNTÜLER İZLENDİ

Olayın olduğu sırada cep telefonuna çekilmiş ve CD'ye aktarılmış görüntülerin bir kısmı mahkeme heyeti tarafından izlendi. Bir taraftan da mahkeme başkanı sessiz görüntüleri inceleyerek sanıklara sorular yöneltti. Mahkeme başkanının, "Şu an izlediğimiz görüntüler sessiz. S.K. burada ne yapıyor" sorusuna, Sanıklardan Hamdi Ş., "Görüntülerde izlediğiniz yer internet kafenin arka tarafındaki tuvaletin bulunduğu bölge. Görüntüler tam olarak net değil ve de ses çıkmıyor. S.K. çıplak durumda" diye yanıt verdi.

2 SAATTE 6 KEZ İLİŞKİ İDDİASI

Tutuklu sanık Hamdi Ş. de savunmasında TIR şoförlüğü yaptığını, internet kafenin de boşandığı eşine ait olduğunu belirterek şunları söyledi:

"S.K., internete sürekli takıldığı için onu da oradan tanıyorum. Sezer, beni telefonla aradı, S.K.'nin para karşılığı bizimle ilişkiye gireceğini söyledi. Ben de onun üzerine gece işyerine geldim. S.K. ilişkiye girme karşılığında Sezer'den 500 TL, ayrıca benden de 500 TL istedi. Paranın çok olduğunu ve kabul edemeyeceğimi söyledim. Odadan çıktım. İkisi ilişkiye girdi. S.K. ise 2 saatte 6 kez kendisine tecavüz ettiğimi iddia ediyor. İlişkiye girmediğimi söyledim. Kaldı ki, ben bir kadınla bu kadar saatte bu kadar ilişkiye giremem. Benim zaten rahatsızlığım var."

CEP TELEFONUNA KAYDETTİLER

Sanıkların tutukluluk hallerinin devamına karar veren mahkeme heyeti, dosyadaki eksiklerin tamamlanması için duruşmayı erteledi. - Çorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İnternet Kafede Tecavüz İddiasına 30 Yıl Hapis İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement