İrfan Akın Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

İrfan Akın Seçim Sonuçları

İrfan Akın Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Yozgat Kadışehri belediye başkan adayı olan İrfan Akın isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:13

31 Mart seçimlerinde AK Parti Yozgat Kadışehri belediye başkan adayı olan İrfan Akın isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Yozgat Kadışehri ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan İrfan Akın isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Yozgat Kadışehri adayı İrfan Akın kimdir? AK Parti Yozgat Kadışehri adayı İrfan Akın yüzde kaç oy aldı?

İrfan Akın Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Yozgat Kadışehri belediye başkan adayı olarak gösterilen İrfan Akın Kadışehri ilçesinde % 56,86 oranında oy almıştır. Kadışehri ilçesinde % 56,86 oranında oy olan İrfan Akın adlı AK Parti adayı toplamda 1.732 adet oy sayısına ulaştı.

İrfan Akın Kimdir?

İrfan Akın Seçim Sonuçları

1955 yılında doğan İrfan Akın, ilk, orta ve lise eğitimini Çekerek'te tamamladı. Öğretmenlik, çeşitli ilçelerde ilçe milli eğitim müdürlüğü ve şube müdürlüğü yapıt. Akın, evli ve 2 çocuk babası

Yozgat Kadışehri ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel İrfan Akın Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement