İş Kazasında Parmakları Kesilen Genç Hava Ambulansıyla Nakledildi - Son Dakika
Güncel

İş Kazasında Parmakları Kesilen Genç Hava Ambulansıyla Nakledildi

İş Kazasında Parmakları Kesilen Genç Hava Ambulansıyla Nakledildi

Zonguldak'ın Gökçebey İlçesi'ne bağlı Bakacakkadı Beldesi'nde hazır beton fabrikasında çalışan 18 yaşındaki Emre Açıkgöz'ün iş kazası sonucu sağ elinin baş parmağı koptu, diğer 4 parmağında kesikler oluştu.

17.08.2014 15:44

Zonguldak'ın Gökçebey İlçesi'ne bağlı Bakacakkadı Beldesi'nde hazır beton fabrikasında çalışan 18 yaşındaki Emre Açıkgöz'ün iş kazası sonucu sağ elinin baş parmağı koptu, diğer 4 parmağında kesikler oluştu. Açıkgöz, parmaklarının dikilmesi için hava ambulansı ile Ankara'ya sevk edildi.

Olay, saat 09.30 sıralarında beldedeki hazır beton fabrikasında meydana geldi. Emre Açıkgöz, iş makinesinin kepçesindeki sallama tabir edilen bölüme bakım yaparken elini zincire kaptırdı. Açıkgöz'ün sağ elinin baş parmağı koparken, diğer 4 parmakta da tendom kesikleri oluştu.

Gelen 112 Acil Servis ekibi, ilk müdahalesinin ardından Açıkgöz'ü Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Açıkgöz'ün, daha sonra parmaklarının yerine dikilmesi için Ankara Numune Hastanesi'ne sevk edilmesine karar verildi. Sağlık Bakanlığı'ndan talep edilen hava ambulansı, öğle saatlerinde Çaycuma İlçesi Saltukova Beldesi'ndeki Zonguldak Havalimanı'na indi.

Hastaneden ambulansla getirilen Emre Açıkgöz, ambulans helikoptere nakledildi. 112 Acil Servis'te görevli sağlık personeli, nakil sırasında cep telefonuyla helikopteri görüntüledi. Helikopter, daha sonra Açıkgöz'ü hastaneye yetiştirmek üzere yola çıktı. Yetkililer, parmakların zamanında yerine dikilmesinin işlevini kaybetmemesi için önemli olduğunu, bu yüzden nakilin helikopterle yapıldığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İş Kazasında Parmakları Kesilen Genç Hava Ambulansıyla Nakledildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement