"IŞİD İslam Adına Konuşmuyor" - Son Dakika
Son Dakika Logo

"IŞİD İslam Adına Konuşmuyor"

16.12.2015 09:43

"Gapping the Bridge: Müslüman Toplulukların Çatışma Bölgelerindeki Rolünü Düşünme" çalıştayı 14-15 Aralık 2015 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi'nde düzenlendi.

Kadir Has Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü, Georgia State University ve British Council işbirliği ile gerçekleştirilen "Gapping the Bridge: Müslüman Sivil Toplumunun Çatışma Bölgelerindeki Rolünü Düşünme" çalıştayı, 14-15 Aralık 2015 tarihleri arasında Kadir Has Üniversitesi'nde yapıldı.

Müslüman sivil toplum kuruluşlarının (STK) uluslar arası uyuşmazlık çatışma ve geçiş bölgelerinde, çatışmaları sonlandırma ve çatışma sonrası stabilizasyon sürecindeki rolünün tartışıldığı çalıştaya, ABD Dışişleri Bakanlığı'nın Müslüman Topluluklar Özel Temsilcisi Shaarik Zafar ana konuşmacı olarak katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'IŞİD İslam Adına Konuşmuyor' - Son Dakika


Advertisement