İslahiye'de Engelliler Etkinlikte Eğlendi - Son Dakika
Güncel

İslahiye'de Engelliler Etkinlikte Eğlendi

İslahiye\'de Engelliler Etkinlikte Eğlendi

İslahiye'de engelliler etkinlikte eğlendi Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, engelliler özel bir rehabilitasyon merkezinin; 'Engellilerin yaşadığı sorunlar yalnız kendilerinin değil hepimizin sorunudur' sloganıyla düzenlediği etkinlikte gönüllerince eğlendi.

03.12.2015 17:14

İslahiye'de engelliler etkinlikte eğlendi

Gaziantep'in İslahiye İlçesi'nde, engelliler özel bir rehabilitasyon merkezinin; 'Engellilerin yaşadığı sorunlar yalnız kendilerinin değil hepimizin sorunudur' sloganıyla düzenlediği etkinlikte gönüllerince eğlendi.

Rehabilitasyon merkezinin engelli çocuklar ve ailelerine moral amacıyla Sosyal Hizmetler Müdürlüğü salonunda düzenlediği etkinliğe; İslahiye Kaymakamı Ramazan Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Ergin Mideoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş, İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman Yıldırım, İlçe Müftüsü Ramazan Dolu ve STK temsilcileri katıldı. Engelliler, etkinlikte seslendirilen türküler eşliğinde halay çekti. Etkinlikte ayrıca engellilerin kurslarda hazırladığı el emeği ürünler de sergilendi. Sergideki satışa da çıkarılan ürünleri yakından inceleyen Kaymakam Ramazan Yıldırım ve beraberindekiler engellilerin el emeği ürünlerinden satın aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İslahiye'de Engelliler Etkinlikte Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement