İsrail'de ana muhalefet lideri Yair Lapid, aşırı sağcı Maliye Bakanı Bezalel Smotrich ve Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'in parçası olduğu bir hükümette yer almayacağını, bu isimlerin İsrail için "tehlike" teşkil ettiğini söyledi.
İsrail devlet televizyonu KAN'ın haberine göre, muhalefet lideri Lapid, Başbakan Binyamin Netanyahu'nun kabinesinde yer alan Smotrich ve Ben-Gvir'i suçladı.
Maliye Bakanı Smotrich ve Ulusal Güvenlik Bakanı Ben-Gvir'in parçası olduğu bir hükümette yer almayacağını belirten Lapid, "Bu insanlar devlet ve İsrail halkı için tehlike teşkil ediyor." dedi.
Lapid, ayrıca, Gazze'de İsrailli esirlerin serbest bırakılmasını sağlayacak bir anlaşmaya varılması için her türlü tavizi vermeye ve anlaşmayı desteklemeye hazır olduğunu yineledi.
Son Dakika › Güncel › İsrail'de Lapid, aşırı sağcı bakanların hükümette yer almayacağını söyledi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.