İsrail'in Gazze'ye Saldırıları - Son Dakika
Güncel

İsrail'in Gazze'ye Saldırıları

İsrail\'in Gazze\'ye Saldırıları

Yunanistan'ın başkenti Atina'da ''Gazze yanıyor, biz uyuyoruz'' eylemi düzenlendi İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için toplanan binlerce gösterici, ABD'nin Atina Büyükelçiliği'ne yürüdü.

31.07.2014 23:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunanistan'ın başkenti Atina'da, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları ana muhalefet partisi Radikal Sol Koalisyon'nun (SYRIZA) çağrısıyla toplanan çeşitli gruplar tarafından protesto edildi.

Parlamento binasının da bulunduğu Sintagma Meydanı'nda toplanan yaklaşık 5 bin kişi, daha sonra ABD'nin Atina Büyükelçiliği'ne yürüdü. Göstericiler yürüyüş esnasında " Filistin'e özgürlük" yazılı pankart taşıyarak, "Gazze yanıyor, biz uyuyoruz", "Çocuk katili İsrail" şeklinde sloganlar attı.

Gösteri sırasında dağıtılan bildiride, "İsrail askerleri Gazze'de katliama devam ediyor. Çocukların acımasızca katledildiği böyle bir vahşetin benzeri daha önce yaşanmadı. Fakat Filistin halkı yalnız değil. Tüm dünyada düzenlenen dayanışma gösterileriyle Filistin halkının haklı mücadelesi destekleniyor" ifadeleri kullanıldı.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı gösteride eylemciler, ABD'nin Atina Büyükelçiliği'nin önünde bir süre slogan attıktan sonra olaysız şekilde dağıldı. Gösteriye çeşitli göçmen toplulukları da destek verdi. - Atina

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İsrail'in Gazze'ye Saldırıları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement