"Issız Adam"ın Sevgilisinden Sonra Yazar Zeynep Altıok'a da Hırsızlık Şoku - Son Dakika
Güncel

"Issız Adam"ın Sevgilisinden Sonra Yazar Zeynep Altıok'a da Hırsızlık Şoku

"Issız Adam"ın Sevgilisinden Sonra Yazar Zeynep Altıok\'a da Hırsızlık Şoku

Sinema Oyuncusu Cemal Hünal'ın Sevgilisi Lale Cangal'ın Çantasını Çaldıkları İleri Sürülen 2 Kadın, Bu Kez de Yazar Zeynep Altıok'un Çantasını Çaldıkları İddiasıyla Gözaltına Alındı.

07.10.2011 06:40

Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, gözaltına alınarak mahkemeye çıkartılan 2 kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Geçtiğimiz gün bir AVM'nin restoranında gerçekleşen olay, iddiaya göre olay şöyle gelişti: Yazar Zeynep Altıok bir arkadaşıyla beraber AVM içindeki restoranda yemek yediği sırada M.C. ile A.Y. isimli iki kadın, Altıok'un bulunduğu masanın arkasındaki masaya oturdu. Altıok'un arkadaşının lavaboya gittiği sırada M.C., sandalyenin arkasına asılı olan çantayı alarak masanın altından karşısında oturan A.Y'ye verdi. Bir süre daha oturan iki kadnı, daha sonra restorandan ayrıldı. Yazar Altıok, M.C. ile A.Y'nin çıkmasından kısa süre sonra çantasının olmadığını fark ederek restoran çalışanlarına haber verdi.

ÇANTAYI YERİNE BIRAKTI AMA...

Çalışanlardan biri, dışarıda iki kişinin kaçtığını fark etti. Bunun üzerine çalışanlar, iki kadını yakalayıp tekrar restorana getirdi. Yakalandığını anlayan kadınlardan birisi restoran görevlileri ve Altıok ile konuşurken, diğeri ise fark ettirmeden Altıok'un oturduğu masaya giderek çantayı bıraktı. Ancak Altıok, kadınlara inanmayarak şikayetçi oldu. Olay yerine gelen Asayiş Şubeye bağlı Güven Timleri, M.C. ile A.Y'yi gözaltına alarak Kuştepe Polis Merkezi'ne götürdü.

169 ADET HIRSIZLIK KAYDI ÇIKTI

Polis Merkezi'nde yapılan incelemede A.Y'nin 169 adet hırsızlık ve çeşitli suçlardan kaydı, 48 adet ise çeşitli suçlardan aranması olduğu ortaya çıktı. Burada ifadeleri alınan iki kadın, sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Issız Adam'ın Sevgilisinden Sonra Yazar Zeynep Altıok'a da Hırsızlık Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement