İstanbul Adalet Sarayı'nda Yine Arama Arbedesi - Son Dakika
Güncel

İstanbul Adalet Sarayı'nda Yine Arama Arbedesi

İstanbul Adalet Sarayı\'nda Yine Arama Arbedesi

Savcı Kiraz'ın İstanbul Adalet Sarayı'ndaki odasında şehit edilmesinin ardından, avukatlar aranarak adliyeye alınmalarına bugün de tepki gösterdi.

07.04.2015 10:52  Güncelleme: 12:08

Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın İstanbul Adalet Sarayı'ndaki odasında şehit edilmesinin ardından, avukatlar aranarak adliyeye alınmalarına bugün de tepki gösterdi.

"ÇANTAMI ARATMAYACAĞIM"

Aralarında Avukat Sinan Zincir'in de bulunduğu 5 avukat, aramaya tepki göstererek, "Çantamı aratmayacağım" diyerek bağırdı.

MASALAR BARİYER OLDU

Avukatlar içeri girmek istemesi üzerine, güvenlik görevlileri X-Ray cihazının hemen yanında bulunan demir masaları avukatların önüne çekerek barikat olarak kullandı.

SONUNDA VAZGEÇTİLER

Avukatlar masaların da üzerinden atlarak geçmeye çalıştı. Uzun süren tartışmaların ardından avukatlar, arama yapıldıktan sonra adliyeye alındı.

BİR HAFTADIR SÜRÜYOR

Hatırlanacağı üzere savcıyı şehit eden teröristler avukat cübbesiyle içeri girmişti. Bu olaydan sonra avukatların da aranma kararı alınmıştı. Avukatlar bu karara tepki göstermişti. Yaklaşık bir haftadır adliyede bu gerginlik devam ediyor.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul Adalet Sarayı'nda Yine Arama Arbedesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Demokrat: Avukat değil anarşist bunlar! 7 2 Yanıtla
  • GALAXY: kendilerini dokunulmaz sanan zipidi avukatlarla uğraşmak kolay değil özel güvenliğin işi cok zor orda ALLAH yardımcıları olsun 4 0 Yanıtla

Advertisement