İstanbul, Cipriani'de 1930'lara Döndü! - Son Dakika
Güncel

İstanbul, Cipriani'de 1930'lara Döndü!

İstanbul, Cipriani\'de 1930\'lara Döndü!

Cipriani, "Smooth Night Party" ile konuklarına 1930'ların ruhunu yaşattı.

23.02.2012 12:01

Onur Baştürk'ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen geceye iş, sanat ve cemiyet hayatının pek çok önemli ismi katıldı.

İstanbul'un en lüks butik oteli The İstanbul EDITION Hotel'de yer alan ünlü İtalyan restoranı Cipriani, 22 Şubat Salı akşamı 1930'ların zarif atmosferini yansıtan "Smooth Night Party" ile İstanbul cemiyet hayatının tanınmış isimlerini ağırladı. Onur Baştürk'ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen siyah&beyaz geceye ilgi büyüktü.

Ali Ağaoğlu ve Sofia, Arte Tahir, Bilge - Berna Öztürk, Funda Arar, Wilma Elles, Ezra ve Tuba Çetin, Eda Taşpınar - Bora Kozanoğlu, Emre Ertürk, Murat ve Banu Dedeman, Deniz Murathanoğlu, Perihan Akı, Can Ateş, Ece Şirin, Ayşe Kucuroğlu, Sinem Yıldırım, Evren - Arhan Kayar ve Mehmet – Arzu Kunt gibi isimlerin katıldığı nostaljik partide konuklar, ünlü DJ Salih Saka ve Onur Baştürk'ün muhteşem performanslarıyla 1930'ların İstanbul'unda hoş bir gece geçirdiler. Konukların döneme ait seçkin kostüm ve aksesuarlarıyla zenginleşen partiye Cipriani'nin benzersiz lezzetleri renk kattı.

Cipriani Restoran, 1931 yılında "Harry's Bar" adıyla Venedik San Marco Meydanı'nda açıldığından beri konuklarına çok özel İtalyan lezzetlerini sunuyor. Giuseppe Cipriani tarafından gastronomiye kazandırılan ünlü 'Carpaccio' ve yine şeftali püresiyle köpüklü İtalyan şarabının karışımından oluşan kokteyl 'Bellini' restoranın en özel lezzetleri arasında yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul, Cipriani'de 1930'lara Döndü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement