İstanbul'da Kar Yağışı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İstanbul'da Kar Yağışı

İstanbul\'da Kar Yağışı
11.03.2012 23:25  Güncelleme: 06:54

İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde kara dönüştü.

İstanbul'da akşam saatlerinde etkili olan yağmur, yüksek kesimlerde kar yağışına dönüştü. bir süre sulu kar şeklinde yağan karlar daha sonra kar yağışına dönüştü.

Kentin genelinde etkili olan yağmur, gece saatlerinde havanın da soğumasıyla karla karışık yağmura dönüştü. Yüksek kesimlerde ise zaman zaman kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı ulaşımda sıkıntı yaratmazken, belediye ekipleri 0-1 ve 0-2 otoyolları ile kent merkezindeki ana yollarda tuzlama çalışması yaptı.

Özellikle Sarıyer, Kağıthane, Eyüp, Beşiktaş ve çevre ilçelerde etkili olan kar yağışı aralıklarla gece boyunca etkili oldu. Anadolu yakasında da Üsküdar ve Kadıköy civarında yağmur bir ara sulu kara dönüştü.

Gece boyunca ara ara devam eden yağış bazen kara dönüştü bazen de yağmura. Arada yağmurun yağması yerlerin kar tutmasını da engellemiş oldu.

Meteoroloji tarafından İstanbul genelinde önümüzdeki iki gün boyunca yağmurun devam edeceği öngörülüyor. Meteorolojiden yapılan tahmine göre bu hafta çarşamba ve cuma günleri haricindehava yağışlı olacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Kar Yağışı - Son Dakika


Advertisement