8 ayrı parada sahtecilik suçundan kaydına rastlarken, şüpheliler yakalanıp tutuklandıktan sonra serbest kaldığı zaman tekrar sahte para işini yaptığını tespit etti.
SAHTE DOLARLARI ÜNİVERSİTELİ KIZLARA BOZDURUYORLAR
Polis ekipleri, şebekenin üniversitede okuyan kız öğrencileri kandırarak sahte dolarları pastane, nöbetçi eczane, market ve semt pazarlarında bozdurmaları halinde yüzde 25 komisyon verdiklerini belirledi.
6 ŞÜPHELİ SERBEST KALDI
Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4'ü kadın 7 şüpheliden S.K. çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, 4'ü kadın 6 şüpheli ise serbest bırakıldı.
ATAŞEHİR'DEKİ EVDE ÇANTADA 550 BİN 400 DOLAR BULUNDU
Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı ikinci operasyon ise piyasaya yüklü miktarda sahte dolar sürüleceği yönünde gelen bir ihbar üzerine polis ekipleri çalışma başlattı. Ekipler Atatürk Havalimanı ve Ataşehir'de bulunan bir adrese eş zamanlı baskın yaptı. Yapılan baskında toplam 550 bin 400 dolar ele geçirilirken 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüpheli M.S., Z.G. ve Z.S.'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
- İstanbul
Son Dakika › Güncel › İstanbul'da Sahte Dolar Operasyonları: 10 Gözaltı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.