İstanbul'daki Terör Örgütüne Yönelik Operasyon - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Terör Örgütüne Yönelik Operasyon

Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 9'a yükseldi Polis ekiplerinin operasyon görüntüleri basına dağıtıldı.

07.11.2014 18:29

Terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda gözaltına alınan şüpheli sayısı 9'a yükseldi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasında, terör örgütü PKK/KCK'nın kırsal alanına eleman aktarımı eylemlerini gerçekleştirdiği tespit edilen şahıslara yönelik 5 Kasım'da Sancaktepe, Sultanbeyi, Ümraniye, Pendik ve Beyoğlu'nda gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 9 şüphelinin yakalandığı bildirildi.

Gözaltındaki şüphelilerin sorgulamalarının sürdüğü kaydedilen açıklamada, şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda, çok sayıda örgütsel doküman, dijital malzemeler, 2 tüfek, 2 tabanca ve bu silahlara ait çok sayıda mermi ele geçirildiği belirtildi.

?Polis ekiplerinin operasyon sırasında çekilen fotoğraf ve görüntüleri de basın mensuplarına dağıtıldı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin 2 gün önce Sancaktepe, Sultanbeyi, Ümraniye, Pendik ve Beyoğlu'nda terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 8 kişi gözaltına alınmıştı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Terör Örgütüne Yönelik Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement