İSTANBUL-VETERİNER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ HAYVAN HASTANESİ İÇİN EYLEM YAPTI - Son Dakika
Güncel

İSTANBUL-VETERİNER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ HAYVAN HASTANESİ İÇİN EYLEM YAPTI

İSTANBUL Üniversitesi-Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hayvan Hastanesi binasının boşaltılarak yıktırılmasına karar verilmesi üzerine öğrenciler kendilerine yer gösterilmediğini öne sürerek bugün de eylem yaptı.

01.03.2023 15:48  Güncelleme: 16:53

İSTANBUL Üniversitesi- Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hayvan Hastanesi binasının boşaltılarak yıktırılmasına karar verilmesi üzerine öğrenciler kendilerine yer gösterilmediğini öne sürerek bugün de eylem yaptı.

Avcılar Kampusü önünde saat 13.15'te toplanan öğrenciler 2019 yılı Eylül ayından sonra Veteriner Fakültesi binasının boşaltılarak yıktırıldığını, riskli binada ise yılda binlerce hayvanın tedavisinin sağlandığı hayvan hastanesinde hizmet vermeye devam edildiğini ifade etti. Kahramanmaraş ile birlikte 11 ili etkileyen depremlerin ardından İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü hayvan hastanesi için tahliye ve yıkım kararı aldığını, geçen 4 yılda ise bir çalışma yapılmadığı savunuldu. Depremde aralarında bir arkadaşlarınında olduğu hayatını kaybeden binlerce kişi için saygı duruşunda bulunan öğrenciler, yönetimin sordukları sorulara yanıt vermemesi nedeniyle eylemlere başladıklarını ifade etti. Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de izlediği eyleme bazı üniversitelerden gelen öğrenciler de destek verdi.

İSTANBUL-VETERİNER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ HAYVAN HASTANESİ İÇİN EYLEM YAPTI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İSTANBUL-VETERİNER FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ HAYVAN HASTANESİ İÇİN EYLEM YAPTI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement