İstişare ve Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika
Güncel

İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

İstişare ve Değerlendirme Toplantısı

Türkiye Geneli 81 İl Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanları İstişare toplantısı Afyonkarahisar'da gerçekleştirildi.

11.12.2012 13:21

Ak Parti Genel Merkez Gençlik Kollarının düzenlemiş olduğu 81 İl Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Afyonkarahisar Gençlik Kollarının Ev Sahipliğinde 7-9 Aralık Tarihlerinde Afyon Korel Otelde Gerçekleşti.

Açılışta Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu , Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Zafer Çubukçu ve Genel Merkez Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanı Neslihan Cenk'in konuşmalarını yaptığı toplantıya Genel Merkez Gençlik Kolları Mkyk Üyeleri, Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Afyon İl Teşkilatı ve 81 ilden Gelen Tanıtım ve Medya Başkanları katıldı. Programın son gününde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik de kapanış konuşmasını yaptı.

Osmaniye ilimizi temsilen toplantıya Ak Parti Osmaniye Gençlik Kolları Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Rauf TÜLÜCE katıldı.

Yapılan açıklamada , Gençlik Kolları Tanıtım ve Medya Başkanlarına , internet haberciliği ve yerel medya, propaganda yöntemleri, sosyal medyada gündem belirleme stratejileri konularında eğitimler verildi. Kampın üçüncü ve son gününde yapılan Yerel Seçimler Tanıtım ve Medya Planlaması Çalıştayı'nın ardından AK Parti Gençlik Kolları seçimler için hazırlıklara başladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstişare ve Değerlendirme Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement